29 янв. 2010 г., 15:53

Реквием за една баница 

  Поэзия » Юмористическая
1161 0 1

Реквием за една баница

 

И пак ядеме ние баница

Голяма колкото раница

Ние зяпаме я някак неизбежно

Разкъсваме я нежно нежно

 

В устата ни тя бавно се разтича

Търбусите ни празни тя привлича

Тя е мазна като стара наденица

Някой няма ли мазна баница

 

Мечтаем си за тая мазна тлъста баница

Да станем ний дебели кат чешката граница

Сърцето ни тя ще подлуди

краката ни да удебели

 

И пак си ние дъвчем таз сладка мазна баница

Да заприличаме на свинекланица

Да задвижим нашта тлъста пълна задница

Към магазина за една мазна баница

 

© Михаел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??