Реша ли напред да вървя,
вървя, без да спирам.
Реша ли да спра,
повод не търся и спирам.
Най-трудното е, когато
не зная какво да правя
и ситуацията как да реша,
как от черни мисли да се избавя,
че с прекършени крила не летя!
Чувствам се самотна, в ъгъла свита,
в сълзи се терзая, по цели нощи не спя,
душата ми с черен воал е покрита...
Решението е моето спасение,
с него отново съм силна, с мощни крила.
Решението е моето изцеление.
С него, дори в "грешна посока",
аз отново летя!
© Анна Попова Все права защищены
в сълзи се терзая, по цели нощи не спя,
душата ми с черен воал е покрита...,,
На чувствата ми
най-вярното огледало
е това......