Колко струва животът ми:
дългове
грешки
посоки объркани
малки радости
гордост
страдание
равносметки и глупости
педя земя
семена
самота
грижа за ближния
неразбиране
яд и безсилие
болка
мечтата за щастие
утрето
радостта и химерите
късна юнска неделя
гръмотевична нощ
после Някой написал: ОРИС
© Иванка Гичева Все права защищены