Jul 28, 2011, 2:23 PM

Ревизия 

  Poetry
527 0 2

                              Колко струва животът ми:
                                                           дългове
                                                           грешки
                                                           посоки объркани
малки радости
гордост
страдание
равносметки и глупости
педя земя
семена
самота
грижа за ближния
                                                           неразбиране
                                                           яд и безсилие
                                                           болка
мечтата за щастие
утрето
радостта и химерите

                                       късна юнска неделя
                                       гръмотевична нощ

                                       после Някой  написал: ОРИС

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??