10 апр. 2016 г., 19:57

Ревнива 

  Поэзия
292 0 0

Ревнива съм! Признавам.

Не съм виновна. (мисля си)

Свикнах безусловно да се доверявам,

а от безусловното... така боли.

 

Ревнива съм! Така е.

Знай, няма да ми мине скоро.

Гарда си трудно свалям,

трябва да се трудиш много.

 

Ревнива съм! А ти?
Ревнуват само тези със сърца,
които се отдават истински
и често си "плащат" за това.

 

Ревнива съм! Повтарям...
Много парих се, че и изгорих се.

Но ако ти си Правилният, обещавам -

ще ревнувам, докато истински обичам!

© Емилия Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??