19 окт. 2010 г., 11:36

Ревността 

  Поэзия » Любовная
590 0 0



Защо е тази красота,
когато във очите ви пирува
на дансинга на завистта
пияна ревността. Танцува

и с пълна чаша във ръка
коси отмята, а устата
изрича пламенни слова
във полза само на лъжата.

Движенията ù, уви,
и вашто тяло придоби,
и вий танцувате със страст.

И казвате ще бъдем "Ние".
В това не вярвате и вие...
Как бих могъл да вярвам аз?



© Стефка Крушарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??