18 янв. 2011 г., 12:13

Резонно 

  Поэзия » Философская
977 0 2

Остатък от остатъка(осем души).

Ной. Началото на края.

Сима,Хама,Яфета.

Яфет - после и Гомер, а след това Тогарма -

оттук започва Българският род.

Еднакъв старт за всички племена от древността,

към настоящето и към вечността.

Небесните анали за туй ни алармират.

И още нещо.

Трибуната, наречена "Откровения", е поздравена -

"не само с хляб ще живее човек,

но с всяко слово, което излиза от Божиите уста...".

Писано е. Затуй дерзайте!

Дочуване и благодаря.

© Костадин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??