Остатък от остатъка(осем души).
Ной. Началото на края.
Сима,Хама,Яфета.
Яфет - после и Гомер, а след това Тогарма -
оттук започва Българският род.
Еднакъв старт за всички племена от древността,
към настоящето и към вечността.
Небесните анали за туй ни алармират.
И още нещо.
Трибуната, наречена "Откровения", е поздравена -
"не само с хляб ще живее човек,
но с всяко слово, което излиза от Божиите уста...".
Писано е. Затуй дерзайте!
Дочуване и благодаря.
© Костадин All rights reserved.