23 дек. 2007 г., 17:28

Риск 

  Поэзия » Любовная
653 0 2

Ти влезе във живота ми със гръм и трясък,
сега бъди внимателен,
душата ми превърна в пясък
и всяка песъчинка е способна,
при мене да те върне,
подобна тя на камъче -
колата на живота ти да преобърне...

Процеждам се през барикадата на твоето съзнание,
недей да мислиш, че видял си края на свойто състезание...

Когато беше цяла,
душата ми по-мудна беше,
сега е полудяла,
и има риск за ход погрешен...

© Галина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??