Dec 23, 2007, 5:28 PM

Риск 

  Poetry » Love
654 0 2

Ти влезе във живота ми със гръм и трясък,
сега бъди внимателен,
душата ми превърна в пясък
и всяка песъчинка е способна,
при мене да те върне,
подобна тя на камъче -
колата на живота ти да преобърне...

Процеждам се през барикадата на твоето съзнание,
недей да мислиш, че видял си края на свойто състезание...

Когато беше цяла,
душата ми по-мудна беше,
сега е полудяла,
и има риск за ход погрешен...

© Галина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??