12 мар. 2018 г., 11:00

Риск 

  Поэзия
1005 2 4

Начинът,

по който 

приказва...

Разкрива тайните

на разума, 

разплита,

разкрива,

декодира,

разсуква думите,

развива теории

за нежността...

Увлича те,

заравя те под красотата

на устните, 

които никога не говорят...

И те държи-

в себе си, 

приближава се до душата,

както до лицето:

молиш го

да прошепва...

Молиш го

да рискува.

© Слънчоглед Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??