6 сент. 2009 г., 11:30

Рисунка в пясъци 

  Поэзия » Любовная
754 0 17

Рисувам в пясъци -
една пресъхнала от жажда
и от безветрие пустиня.
И синкави миражи.
На хоризонта са.
И най-двугърбата камила,
прегърбена от своите товари –
вода в оазиси.
И крачи… крачи…
И все не стига…
Затъва в пясъци.
Добре че толкова навреме
една вълна по вятъра
Морето ми изпрати –
изми рисунката,
остави рамката,
за да рисувам само
хоризонти.

 

 

Весела ЙОСИФОВА

 

 

МУЗИКА

© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??