9 февр. 2017 г., 00:04  

Родена още в древността 

  Поэзия
513 4 14

Все още носиш слънце във косите

със аромат на лято и цветя,

безкрайна обич някъде в очите,

усмивка от прозрачна синева!

 

Как още вятъра надбягваш

тъй млада, а родена в древността!?

Смиряваш себе си ако потрябва

и се раздаваш без остатък, от душа!

 

През бури преминаваш невредима,

наричана си с име на жена,

понякога си тъжна, уязвима

но всъщност, ти си Любовта! 

© Руми Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??