Мислите, че флагът ни не е важен!?
За този пилон оревахте орталъка!
Украинско знаме веехте на Рожен,
но и наше се вее, за вас каква мъка!
Ами бийте се в Донбас, няма пречка,
войната на вратата ни си тропа вече!
Ако сте мъже, бийте се с руската мечка,
ама мисълта да гинете не ви привлече!
© Георги Все права защищены