26 июл. 2013 г., 14:08

Романтично 

  Поэзия » Любовная
711 0 3

Небе, звезди, море и бриз.
Целувка, шепот нежен.
Крила на птица, аз и ти.
Сърца, усмивки. свежест.

Прегръдка, радост, две ръце.
Тела едно във друго.
Души, сияние, любов.
Вселена, мир и благослов.

 

tanelia
26 юли 2013 г.

© Мариана Георгиева -Танелия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??