Jul 26, 2013, 2:08 PM

Романтично 

  Poetry » Love
709 0 3

Небе, звезди, море и бриз.
Целувка, шепот нежен.
Крила на птица, аз и ти.
Сърца, усмивки. свежест.

Прегръдка, радост, две ръце.
Тела едно във друго.
Души, сияние, любов.
Вселена, мир и благослов.

 

tanelia
26 юли 2013 г.

© Мариана Георгиева -Танелия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??