21 июл. 2013 г., 18:59  

Романтика 

  Поэзия
486 0 1

Романтика

Изчакай изгрева на слънцето горещо,
а щом то погали небесата,
в ухото нежно прошепни ми нещо
и целувай ме с всяка капка на росата.

След това се разсъни, любими,
посвири ми на китара!
Занареждай мелодични рими,
и чак тогава запали цигара... 

© С. С. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??