15 февр. 2018 г., 18:23

Роза 

  Поэзия
371 0 0

Роза разцъфва

в снега.

Нежна и силна,

тя изправя глава

и в студеното стъпва.

Ще върви по следата

на изгрева

и ще търси

шепота на деня.

Срещата им безмълвна

ще превърне в мелодия

и човешката самота.

 

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??