9 сент. 2006 г., 14:28

Рози 

  Поэзия
1295 0 2
Рози

Гасна.
Кротко.
На земята.
Сред мръсотията.
Само боклукчията идва.
Усмихва се и не ме взима.
Нито живота ми.
Угарка съм.
От вятъра се разпилявам.
Дъждът ме вози из локвите.
Слънцето ме заравя в калта.
Нека никнат после рози.

© Красимира Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??