4 мар. 2022 г., 13:12

Руска Война 

  Поэзия » Гражданская
232 0 0

Войната ни достигна,

целия съм в страх,

виждам разрушения си град,

но съм руснак,

ставам и започвам да се бия пак,

след страха ми идва глад,

но няма да се спра пред ничей враг .

© С Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??