25 янв. 2015 г., 13:28

С аромат на истина 

  Поэзия » Любовная
542 0 3

С аромат на истина
RemaTe

 

С този стих
теб ще прегърна
целунал душата

със песен на глас

в студените нощи
на всяка минута
за минали мигове

до последния час.

За всичката болка
ще намеря прозорец
ще отлитне и мъката
от малката къща
на твоя живот
и след дългото чакане

по небесната пролет
и на твоя балкон
ще поникне любов.

© РемаТе Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??