7 дек. 2007 г., 07:51

С чаша вино - метежно, незабравимо... 

  Поэзия » Любовная
609 0 4
                       С чаша вино -
                       метежно, незабравимо...

                       В  тихата ожидана вечер
                       и музика нежна ни гали.
                       А очите мило се  вглеждат,
                       за вечер такава  мечтали...

                       На масата, ах, грее  свещта,
                       блещука  пламъче  в очите,
                       и  чашите  звънват  щастливо,
                       с  отлежало вино пенливо...

                       Ръката ми докосваш нежно,
                       с  виното... Как лудва  кръвта...
                       Любовта припламва метежно,
                       луната наднича, води  нощта...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??