29 янв. 2009 г., 23:10

С дъх на дива роза... и на още нещо 

  Поэзия » Другая
1331 0 8
 

В очите ти се раждам, оживявам...

След топъл дъжд от сребърни крила

покълвам аз, раста и заблестявам

в сиянието бледо на луна...

 

 

Издигам се пред теб свенливо нежна,

с вкус на мляко, на ванилия и мед,

с кожа като пряспа зимна-белоснежна,

с поглед галещ и стопяващ всеки лед.

 

 

И гледаш ме - с лице на птичка безгреховна,

с коси от блясък, от сияние горещо.

Напомням ти на песен медено любовна,

с дъх на дива роза... и на още нещо.

© Биляна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??