26 янв. 2008 г., 09:03

С лъчи... и плам... 

  Поэзия » Другая
452 0 5

                          С лъчи... и плам...

               Слънце блести, усмихва се мило...
               И докосва, знам, морни Ви души,
               а снегът блести с надежди бели,
               за теб пак, сърце, слънцето трепти...

              Стапя чудна  вълна, ледена скреж,
              любов, жар, прераснали в копнеж...
              Ще усетиш, знам, моя ярък плам,
              в ледена зима, топлинка ще ти дам...

              Искрици ще литнат към теб, от жар...
              И душа лъчиста, от Бога дар,
              на всеки по стръкче, знам, ще дари,
              Вяра и Слънце за идните дни...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??