21 нояб. 2007 г., 13:25

С любов 

  Поэзия » Любовная
1069 0 5


Сърцето ми трепери,
радва се, че те намери.
Любовта си на теб ще дам,
да не бъдеш тъжен и сам.
Лицето с устни ще погаля,
тебе мили, няма да забравя.
Искам с теб да полудея,
за никой друг аз не копнея.
Искам с теб да живея
и с теб да остарея.
Обичам те, мило мое,
цялото ми щастие е вече твое.
С теб ще бъда в пек и студ,
прегърни ме, аз съм тук.
Обичам те...

 

П.С: Стихчето не е кой знае какво, но се надявам да ви хареса :) Приемам критики от всякакъв вид, така че не се притеснявайте да критикувате ;)

© Анита РаНгелОва Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??