Колкото си ти красив,
толкова си заядлив -
щом на твоята не става,
вдигаш до небето пара.
Опомни се и го знай,
че ще дойде твоят край,
не бъди ти горделив,
а хрисим и много тих,
че по дяволите... Рая
ще превърна за теб в Ад! :);)
© Жулиета Великова Все права защищены