Feb 9, 2011, 12:24 PM

С намигване към шефа 

  Poetry » Humour
842 1 3

 

 

 

Колкото си ти красив,

толкова си заядлив -

щом на твоята не става,

вдигаш до небето пара.

Опомни се  и го знай,

че ще дойде твоят край,

не бъди ти горделив,

а хрисим и много тих,

че по дяволите... Рая

ще превърна за теб в Ад!  :);)

© Жулиета Великова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??