10 апр. 2007 г., 19:31

С нея беше 

  Поэзия
659 0 0


След хубавата вечер заедно,
с безбройните усмивки и мечти.
И дъх стаили, за мига мечтаем тайно,
в който ще сме аз и ти.

А ти какво ми подари?
Освен много сълзи,
не, не знаеше дори защо са,
а може би греша!

С нея беше пред мен дори,
нима и уважение нямаш,
че ми го причини???

© Юлия Илиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??