След хубавата вечер заедно,
с безбройните усмивки и мечти.
И дъх стаили, за мига мечтаем тайно,
в който ще сме аз и ти.
А ти какво ми подари?
Освен много сълзи,
не, не знаеше дори защо са,
а може би греша!
С нея беше пред мен дори,
нима и уважение нямаш,
че ми го причини???
© Юлия Илиева All rights reserved.