9 мар. 2008 г., 11:33

С омразата по-силна правиш ме 

  Поэзия
665 0 3

От години обичам само тебе,

желая само тебе...

Не помня никой друг!

От години убиваш всичко в мене,

раняваш всичко в мене.

Усещам само студ!

Лицето ти щом видя, онемявам.

Лицето ми щом видиш, вечно бягаш.

Извръщай пак очи - не доближавай ме!

Нека ме боли, нека мъча се...

Ала едно помни: дано убиеш ме,

че с омразата по-силна правиш ме.

И щом я приютя и стане част от мен,

накрая на света ще те открия аз...

И ще убия теб!

                     (to be continued)

© Гергана Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??