От години обичам само тебе,
желая само тебе...
Не помня никой друг!
От години убиваш всичко в мене,
раняваш всичко в мене.
Усещам само студ!
Лицето ти щом видя, онемявам.
Лицето ми щом видиш, вечно бягаш.
Извръщай пак очи - не доближавай ме!
Нека ме боли, нека мъча се...
Ала едно помни: дано убиеш ме,
че с омразата по-силна правиш ме.
И щом я приютя и стане част от мен,
накрая на света ще те открия аз...
И ще убия теб!
(to be continued)
© Гергана Георгиева All rights reserved.