17 апр. 2022 г., 13:30

С плам на свещ... 

  Поэзия
190 0 0

Добре дошла. Красива моя пролет.
Ела, ела. И пални у мене огън.

 

Добре си тук. Сърце от радост грее.
Като сърце от студ. А живот кипи у него.

 

Какво си ти. Една красива памет.
Лети, лети. С плам на свещ у храма.


 

© Васил Борисов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??