08.10.2008
На Диди
(най-прекрасната приятелка)
Обичаш я! Та тя е толкова добра!
Различна, но понякога сама...
Обичаш я! За теб е целият ти свят!
Но в живота е понесла много страх...
Красива е! Не се насищаш да я гледаш!
Усмивка на лицето й чаровно грее!
Красива е! Със звънкия й смях и ти се смееш!
Но някога и сълзи по страните й се леят.
Жадуваш я! Едно видение безкрай желано!
Но тя сама си знае, какво животът й поднесе...
Жадуваш я! Красивото в себе си е тя събрала,
но ти не знаеш, що за нея значи „есен”.
Вземи я! Избърши й и последната сълза.
Обичай я! До теб и с теб да бъде силна!
Любовта си покажи й – откъсни звезда!
Чрез теб и с теб да бъде истински щастлива!!!
© Erato Eratova Все права защищены