9.10.2008 г., 19:09 ч.

С теб да е щастлива 

  Поезия » Друга
559 0 1

08.10.2008

На Диди

(най-прекрасната приятелка)

 

 

Обичаш я! Та тя е толкова добра!

Различна, но понякога сама...

Обичаш я! За теб е целият ти свят!

Но в живота е понесла много страх...

 

Красива е! Не се насищаш да я гледаш!

Усмивка на лицето й чаровно грее!

Красива е! Със звънкия й смях и ти се смееш!

Но някога и сълзи по страните й се леят.

 

Жадуваш я! Едно видение безкрай желано!

Но тя сама си знае, какво животът й поднесе...

Жадуваш я! Красивото в себе си е тя събрала,

но ти не знаеш, що за нея значи „есен”.

 

Вземи я! Избърши й и последната сълза.

Обичай я! До теб и с теб да бъде силна!

Любовта си покажи й – откъсни звезда!

Чрез теб и с теб да бъде истински щастлива!!!

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??