С усмивка
С усмивка отваряй очи,
с усмивка срещай нощта,
с усмивка - всичко ще блести,
с усмивка - дори след краха!
С усмивка горда жена бъди,
с усмивка дори когато те боли,
с усмивка избърсвай свойте сълзи,
с усмивка напред крачи.
С усмивка пред своя палач застани,
с усмивка покажи на света,
че ти си силна жена.
С усмивка до мен застани,
с усмивка - това е твойта красива черта!
© Жени Петкова Все права защищены