Oct 12, 2010, 11:04 PM

С усмивка 

  Poetry » Other
1001 0 3

 

 

С усмивка

 

С усмивка отваряй очи,

с усмивка срещай нощта,

с усмивка - всичко ще блести,

с усмивка - дори след краха!

 

С усмивка горда жена бъди,

с усмивка дори когато те боли,

с усмивка избърсвай свойте сълзи,

с усмивка напред крачи.

 

С усмивка пред своя палач застани,

с усмивка покажи  на света,

че ти си силна жена.

С усмивка до мен застани,

с усмивка - това е твойта красива черта!

 

 

 

© Жени Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??