С утрото
С утрото сълзи се раждат,
плаче твоето влюбено сърце,
а сълзите те обграждат
и студено мокрят тъжното лице.
С вечерта заспиваш бавно,
вперил поглед в мястото до теб -
празно е... и така е равно,
сам си ти... нощта до теб.
С утрото сълзи се раждат,
но не тъжи, а смело поеми напред,
нека малките неща те радват,
усмихни се :) всичко ще е в ред.
13:11
09.04.2010
© Надежда Все права защищены