26 июл. 2006 г., 12:46

Сам 

  Поэзия
789 0 0

Земята в мрак

без лунен лъч –

навява хлад

и самота.

Залутан,скитам сам

и вия злобно

подивял,озъбен,

безчовечен.

Луната там,

зад облаците скрита,

мълчи зловещо.

И сам отново сам съм

и нещастен и несретен.

Скитам, не желая мъст,

ти, щастие, къде си?

 

© Светлана Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??