15 июн. 2008 г., 14:51

Сам 

  Поэзия » Оды и поэмы
571 0 7
Сам

Отричан от чуждите,
унил в своята носталгия,
той седеше далеч,
невидим за всички,
опитващ се да изтрие от сърцето си,
цялата тази непогребана фантазия.

© Ивелина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??