20 авг. 2015 г., 10:49

Сам (от стария акаунт) 

  Поэзия » Любовная
332 0 0

Ето ме сега.
Месеци след това.
Аз съм сам в нощта.
Любовта никога не е била.
Поне не и от твоя страна.
Или? Беше ли истина?
Едно време – мисля, че да.
Какво стана тогава?
Само помня, че
умът ми едва не замина.
Вече не зная, любов.
Остави.
.................
Всичко загина!

© Владимир Чанков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??