Aug 20, 2015, 10:49 AM

Сам (от стария акаунт) 

  Poetry » Love
333 0 0

Ето ме сега.
Месеци след това.
Аз съм сам в нощта.
Любовта никога не е била.
Поне не и от твоя страна.
Или? Беше ли истина?
Едно време – мисля, че да.
Какво стана тогава?
Само помня, че
умът ми едва не замина.
Вече не зная, любов.
Остави.
.................
Всичко загина!

© Владимир Чанков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??