8 янв. 2009 г., 00:01

Сам под дъжда 

  Поэзия » Любовная
813 0 5

САМ ПОД ДЪЖДА 

 

Ти ми разби сърцето, мили -

пропиля всеки наш шанс.

Живя в моя свят със илюзии,

но в своя се върна сега.

Разбрах, не можа да останеш -

своя път пое във нощта.

Не е късно да обърнеш съдбата,

но ти си самотният мъж под дъжда.

Как ли се чувства душата ти -

отново  обиден и неразбран?

Но дъждът те зове и ти тръгваш

и отново оставаш сам.

Ти ми разби сърцето, мили,

но едва ли знаеш това.

Дърветата сега са сиви

и голи клоните през есента.

Разбрах, не можа да останеш –

душата ти изстрада всеки миг.

Време е под дъжда да поплачеш.

Време е под дъжда да повървиш.

 

 

© Дорика Цачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??