24 авг. 2017 г., 09:03

Сам воинът... 

  Поэзия » Гражданская
662 1 0

Когато предатели
  предател те наричат,
когато всички мразят те открито,
мълчат и тези, дето те обичат.
Когато си разкрит
  и няма нищо скрито.

Когато враговете те нападат
и те обграждат, както плячка вълци,
не се страхувай, не.
Недей да страдаш.
Вдигни се срещу тях
и ти ги смачкай.
Като таран във тях врежи се смело.
Нека кървят, нека полудяват.
Помни, това е твойто свято дело.
От теб на милост да не се надяват.
   
Не ги жали, те няма да те жалят.
Милост не показвай на врага си.
На кладата без жал ще те запалят.
Ще продадат и майка си, баща си.


За да спечелят битката, войната,
готови са на всичко немислимо.
Когато враговете те нападат
и те обграждат, както плячка вълци,
не се страхувай и недей да страдаш.
Вдигни се срещу тях и ти ги смачкай.

© Павел Красимиров Все права защищены

Стихотворение от стихосбирката ми "Татуирана душа"

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??