28 авг. 2010 г., 22:11

Сама 

  Поэзия » Любовная
700 0 2

САМА

 

(...)

Но зная, жарко слънце ще изгрее,

ще пламне в миг отново пепелта.

Сърцето ми със друго ще се слее

и с друг ще преоткрия любовта...

 

 

 

© Лиз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??