28.08.2010 г., 22:11 ч.

Сама 

  Поезия » Любовна
642 0 2

САМА

 

(...)

Но зная, жарко слънце ще изгрее,

ще пламне в миг отново пепелта.

Сърцето ми със друго ще се слее

и с друг ще преоткрия любовта...

 

 

 

© Лиз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??