19 мар. 2007 г., 00:52

САМА 

  Поэзия
650 0 1

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.

САМА

Нощ...
Сама женa в нощта...
Съня и бяга...
Сърцето и препуска бясно...
Леглото, тъй огромно й е тясно...
Желание...
Някаква бясна възбуда...
Изгаря я страст...
Луда фантазия...
Докосване...
Спазъм...
Секунден оргазъм...
Миг топлина...
Но... отново сама!...

© Илиана Илиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Защо тази самота господства над стиховете ти?
Предложения
: ??:??