Mar 19, 2007, 12:52 AM

САМА 

  Poetry
612 0 1

The work is not suitable for people under 18 years of age.

САМА

Нощ...
Сама женa в нощта...
Съня и бяга...
Сърцето и препуска бясно...
Леглото, тъй огромно й е тясно...
Желание...
Някаква бясна възбуда...
Изгаря я страст...
Луда фантазия...
Докосване...
Спазъм...
Секунден оргазъм...
Миг топлина...
Но... отново сама!...

© Илиана Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Защо тази самота господства над стиховете ти?
Random works
: ??:??