21 февр. 2017 г., 15:00

Сами сме си виновни 

  Поэзия » Любовная
349 0 1

Любовта е кадифе,

което топло ни обгръща.

Тя е нежния повик,

който един към друг,

отново ни връща.

Любовта е остър бръснач,

който до смърт ни ранява.

Мъчи ни от сутрин до здрач,

за да няма забрава.

Не знам дали е от болка

или от незнание,

но ние сами се стремим

към това сладко страдание.

© Лиляна Стаматова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Усетих го много близко до себе си. Поздравления!
Предложения
: ??:??