15 нояб. 2017 г., 08:26

Само аз ли? 

  Поэзия
347 0 2

Само аз ли се влюбвам толкова нещастно,

само аз ли страдам всяка нощ и ден?

Само аз ли виждам всичко толкова ужасно,

само мен ли ме е срам от мен?

 

Само аз ли заспивам сама,

само аз ли проливам сълзи,

само аз ли проклинам нощта,

само на мен ли тъгата толкова ми тежи....

 

Сама аз ще остана.

Сама ще проливам сълзи.

Сама пред света ще застана,

да видят болката в моите очи,

и когато попитат кой ме нарани,

ще мълча докато си в съзнанието ми.

© Денислава Донева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??