Само две очи
Две хубави очи
останаха далече!
Две греещи звезди
останаха да светят
в сивотата на тъжния ден!
Две устни парещи
ги няма!
Две жарки ръце
ме обгръщат
от реката на изтичащото време!
Две думи
изгарят мислите ми!
Обичам те!
15.04.2004 Николай Иванов
© Николай Иванов Все права защищены